En acabar la gala dedicada a Mendoza (Argentina) que millor que celebrar aquest feliç agermanament gaudint d’un dels àpats més populars del país, l’asado!
A davant del museu, la plaça de Jaume I s’omplirà de les viandes típiques d’aquestes autèntiques festes gastronòmiques, aquesta vegada proposades per l’empresa de catering argentina Brasa y fuego: vacío, costillar o picaña, acompanyat de patata asada amb salsa provençal, salsa criolla i chimichurri. I el tradicional choripán, també amb la salsa criolla i el chimichurri de rigor.
Tot anirà ben regat dels millors vins de Mendoza, gentilesa de Fondo Vitivinícola i dels mateixos cellers que han enviat els seus vins al Most 2024.
El tiquet del menú val 24€ amb el vi de Mendoza inclòs, i només es podrà comprar físicament a la mateixa plaça, el dia del dinar.
Bon profit!
Pl. de Jaume I, s/n
Vilafranca del Penedès