Data
Preu
De la mà de Marina García González, enòloga del grup González Byass, enguany el Most torna a donar l’oportunitat de tastar i (re)descobrir els secrets dels mítics vins generosos de Jerez.
En concret, es tastaran el següents vins:
- TIO PEPE en Rama: a Tío Pepe en Rama es plasma el caràcter i estil de Tío Pepe de la bota a la copa. 67 botes que contenen un fino salvatge on sòl i vel un any més es mostren en perfecta harmonia. La seva criança biològica fa que el seu vel de flor interactuï amb el vi com a mínim 5 anys.
- VIÑA AB: un Amontillado molt jove que ha pogut experimentar dos tipus de criança, la biològica i la oxidativa, amb un mínim de 8 anys en bóta de roure americà seguint el sistema tradicional de criaderas i solera.
- ALFONSO: un Oloroso sec amb un mínim de 8 anys en bóta de roure americà seguint el sistema tradicional de criaderas i solera.
- LEONOR: qualificat com el vi “rebel“ de Jerez. Aquest Palo Cortado podria ser descrit com un Amontillado al nas i un Oloroso en boca. Criat amb una mitjana de 12 anys en bótes de roure americà seguint el sistema de criaderas i solera.
- NECTAR: un vi procedent de raïm Pedro Ximenez amb 9 anys de criança en el sistema de criaderas i solera.
ATENCIÓ!
El tiquet d’entrada d’aquest tast permet l’accés gratuït a la sessió de Collita El mundo, el vino y nosotros (16 nov, 18h, Vinseum), documental que narra la història d’alts i baixos del xerès durant el segle XX.
Adreça
Capella del VINSEUM
Pl. de Jaume I, s/n
Vilafranca del Penedès
Pl. de Jaume I, s/n
Vilafranca del Penedès
Col·labora